Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal /

Dékáni köszöntő

Tisztelettel köszöntök minden érdeklődőt a Csíkszeredai Kar honlapján!

Napjainkban az tud igazán sokat, aki azt is tudja, hogy bizonyos speciális információkat hol talál meg. A Csíkszeredai Kar ezzel a honlappal is ebben kíván segíteni az érdeklődőknek.

Célunk, hogy olyan minőségi felsőfokú képzést kínáljunk, amely hozzájárul végzetteink sikeres elhelyezkedéséhez a folyamatosan változó munkaerőpiacon. Azt mindannyian tudjuk, hogy világunk nagy sebességgel globalizálódik, fel kell készíteni a hallgatókat, hogy a választott szakterületükön a nemzetközi trendeket közösségünk számára felelősen fel tudják használni. Ezért is fontos, hogy az alkotómunkához szükséges ismeretek, készségek és képességek elsajátítása, folyamatos továbbfejlesztése és bővítése mellett azt is megmutassuk, hol lehet további hiteles információkat szerezni egy-egy szakterületen belül. Elő kívánjuk segíteni a közeli és távolabbi régiók humánerőforrásának megújulását, fejlődését.

Arra törekszünk, hogy olyan hallgatóbarát oktatási és tanulási környezetet teremtsünk, amire évtizedek múlva is szívesen emlékeznek egykori diákjaink. Képzett és elkötelezett munkatársaink tudásuk legjavát nyújtják ahhoz, hogy minél korszerűbb oktatásban részesítsék hallgatóinkat, akik aztán eredményesen helyezkednek el és hatékonyan végzik munkájukat. Tapasztalataink szerint végzettjeink sikeresen boldogulnak mind a hazai, mind a nemzetközi munkaerőpiacon és azok, akik a továbbtanulást választják elismert nemzetközi egyetemeken is megállják a helyüket.

Az oktatás mellett igyekszünk a lehető legjobb körülményeket megteremteni a hallgatók felnőtté válásának legszebb éveihez. Nálunk a sokszínű elfoglaltság, a harmónia, a jókedv, a baráti, támogató légkör fokozza a tanulási kedvet.

Reméljük, honlapunk hozzájárul minden kedves látogató tudatos információgyűjtéséhez.

Viszontlátásra!

Dr. Makó Zoltán

dékán

dékáni köszöntő, Sapientia, Csíkszeredai Kar, Csíkszereda, dékán

Eseménynaptár

2017. április

KeSzCsSzVa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930