Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

A Sapientia EMTE is jelen lesz a 21. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon

Idén kicsit más lesz a hangulat, hiszen az Educatio online kerül megrendezésre, de mi változatlanul ott leszünk, hogy meséljünk az érdeklődőknek a képzéseinkről, a felvételiről kollégiumi elhelyezésről és a tanulmányokat követő jövőképről is. A kiállítás minden résztvevő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  

  • A regisztráció során megadott jelszóval és felhasználónévvel tudsz majd belépni a felületre.
  • Fontos, hogy a rendezvényre csak az általad választott idősávban léphetsz be, ügyelj arra, hogy olyat válassz, amikor meg tudod látogatni a kiállítást.
  • Felhasználónevedről és az idősávodról emlékeztető e-mailt fogunk küldeni.
  • Amennyiben nem regisztrálsz előre, a rendezvény napján is lesz erre lehetőséged, de a rendszer terhelhetőségét figyelembe véve kérünk mindenkit, hogy lehetőleg még az esemény előtt regisztráljon!

Regisztrációs link: https://online.educatioexpo.hu/latogatoi-regisztracio/ 

 


Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.   

A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel.

A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.

Eseménynaptár

2021. január

KeSzCsSzVa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031