Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Budapesti tapasztalatcserén voltak hallgatóink

2015. június 17-21. között a Csíkszeredai Hallgató Önkormányzat képviselete Budapestre látogatott az idei Kari Tudományos Diákköri Konferencia győzteseivel. 

Ezen alkalomból tapasztalatot cseréltek a Budapesti Műszaki Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karának Hallgató Képviseletével valamint az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Hallgatói Önkormányzatával.

Kedden éjszaka indult 10 fős csapat Csíkszeredából Budapestre.

Szerdán Pepin kézműves söröző volt a program, csütörtökön pedig ellátogattaka BME-VBK Hallgatói Képviseletéhez, ahol nagy szeretettel fogadták. Megismerkedtek tevékenységükkel, programjaikkal, szerkezeti felépítésükkel, majd körbejártáka fél városnyi BME Kampuszt és betekintést nyerhettek a Gabona laborba is. A találkozót egy sörzsiráf melletti beszélgetés zárta. 

Pénteken, és az ELTE BTK. Murai László és a nagyon barátságos, felkészült csapata nagy szeretettel fogadta a hallgatóinkat a Hallgató Önkormányzat főhadiszállásán, ahol igyekeztek egymás kérdéseire válaszolva bemutatni hallgatói képviseleteiket, munkájukat, programjaikat, majd kis betekintést nyertek tavalyi gólyatáborba. A nap itt nem ért még véget, kampusz bemutatón vettek részt és statisztaként ott voltakk a BTK imázsfilmjének forgatásán.

A szombat a Múzeumok Éjszakájára épült, reggeltől késő estig múzeumokat látogattak, igyekeztek bővíteni tudományos ismereteiket. 

 

ITT OLVASHATJÁTOK András Előd HÖK elnök beszámolóját!

Eseménynaptár

2019. augusztus

KeSzCsSzVa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031