Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Diák Menedzsment Bajnokság

Kipróbálnád magad vezetőként? Szeretnél Te is belelátni egy vállalat működésébe? Ha úgy érzed, Te lennél a legjobb vállalatvezető, akkor itt a helyed!

Ha úgy érzed, Te lennél a legjobb vállalatvezető, akkor ez itt a Te helyed!

A Diák Menedzsment Bajnokság üzleti szimulációs játékra épülő országos verseny, melyre gazdasági hallgatók mellett minden érdeklődő diákot várunk.

Miért érdemes részt venni?

  • a bajnokság célja üzleti készségeitek fejlesztése
  • és ismereteitek bővítése,
  • hogy magabiztosabban, szakmailag felkészültebben léphessetek be az üzleti életbe.

2012-ben a résztvevők belekóstolnak az autókereskedelem világába. A szimuláció során a kereskedés mellett különböző kiegészítő szolgáltatások is a virtuális cég profiljába tartoznak.

Ezen felül megismerhetitek a gazdasági élet prominens képviselőit – Támogatóinkat – a verseny közvetítésével. Velük kapcsolatokat építve beindíthatjátok karriereteket, új ajtók nyílnak meg előttetek.

Háromfős csapatok jelentkezéseit várjuk, akik bebizonyíthatják, hogy megállják a helyüket vállalatvezetőként is. A 10 legjobb teljesítményt nyújtó csapat tagjai élő döntő keretében mérkőznek meg az értékes díjakért.

A csapatok kartól, szaktól, iskolától függetlenül alakulhatnak. Az egyetlen kitétel, hogy a csapat minden tagja rendelkezzen hallgatói jogviszonnyal.

A csapatok élő selejtezőkön mérhetik össze tudásukat, majd egy online középdöntőt követően kerülhetnek be a legjobb 10 döntős közé.

A további részleteket itt találod: www.diakverseny.hu

Eseménynaptár

2019. május

KeSzCsSzVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031