Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

EU3doms fotópályázat

A „Vita az Európai Unió négy szabadságának jövőjéről – EU3doms”nevű projekt keretén belül Hargita Megye Tanácsa fotópályázatot hirdet a következő témában: Az Európai Unió négy szabadságelve közül számodra melyik a legfontosabb, és miért?

 

Beküldési határidő: 2017. március 1. éjfél a hmteu3doms@gmail.com címre
Jelentkezhet minden romániai, 14–25 év közötti diákokból álló csoport (max. 5 személyes).

Leírás

A Debate on the Future of the Four Freedoms of the European Union – EU3doms nevű projekt partnerei közösen fotóversenyt hirdetnek (saját készítésű fotó/fotókollázs/fotómanipuláció) minden romániai, 14–25 év közötti diák számára a következő témában: Az Európai Unió négy szabadságelve közül számodra melyik a legfontosabb, és miért?

Légy kreatív és nyerj egy kirándulást Ausztriába, Einstadt városába!Oszd meg tapasztalataidat és véleményedet egy fotón!

Díjak

Az első helyen végzett csapat tagjai kétnapos, teljes költéségében támogatott kirándulást nyernek Ausztriába, Einstadt városába, és részt vehetnek a Debate on the Future of the Four Freedoms of the European Union – EU3doms nevű projekt zárókonfereciáján, ahol öt ország 90 képviselője lesz jelen.

A második és harmadik helyezett csapatok különféle nyereményekben részesülnek.

A legtöbb Facebook-lájkot gyűjtő csapat további nyereményeket vehet át.

Részvételi feltételek

-          A jelentkezés anyagának világosan kell kapcsolódnia a verseny témájához.

-          Csak eredeti munkákat fogadunk el. Ha a jelentkezés megtörtént, a benyújtott kérelmet véglegesnek tekintjük.

-          A saját készítésű fotó/fotókollázs/fotómanipuláció szerzője több személy is lehet, viszont a duplikált tartalmak elkerülése céljából a jelentkezési anyagot csak egy személy (csapatvezető) töltheti fel. A saját készítésű fotó/fotókollázs/fotómanipuláció szerzői mint csapat lesznek értékelve a zsűri által.

-          Bármilyen rassszista vagy idegengyűlölő, szexista természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó, mások jogait sértő tartalmak, illetve kijelentések törvénytelennek minősülnek, az ilyen jellegű jelentkezési anyagokat pedig kizárják.

Hogyan jelentkezz?

További részleteket a projekt honlapján találsz: www.eu3doms.eu

Hamarosan egy általános, angol nyelvű felhívást teszünk közzé a projekt honlapján, valamint minden fontos részletet közölni fogunk a projektben részt vevő országok nyelvén.

Eseménynaptár

2019. május

KeSzCsSzVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031