Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Felhívás szakmai gyakorlatra

A Szent György Napok szervezőcsapata gyakornokokat keres. 

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala idén is megszervezi a Szent György Napokat, a Kárpát-medence egyik legnagyobb kulturális és szórakoztató rendezvényét. A rendezvény április 26. és május 4. között zajlik.

A Szent György Napok sajtóirodája ebben az évben is újságírókat keres csapatába. Ha otthonosan mozogsz a kultúra terén, foglalkoztat a színház és a zene világa, és szeretnél részt venni egy igazán lendületes csapatban, akkor jelentkezz!

A szervezők olyan egyetemisták vagy főiskolai hallgatók jelentkezését várják, akik kipróbálnák magukat csapatunkban. Mindössze annyi a feladatod, hogy március 17-ig jelezd szándékod a spress@sepsi.ro e-mail címen. Leveledhez csatolj egy önéletrajzot és egy általad írt cikket/interjút/riportot.

Amit a szervezők kínálnak: szállást és étkezést, szakmai fejlődést, betekintést a rendezvényszervezésbe, tartalmas napokat, jó hangulatot és egy profi csapatot.

A legsikeresebb pályázók a rendezvény alatt a szervezőkkel együtt fognak dolgozni, találkozhatnak a fellépőkkel, és kivehetik részüket a sajtóiroda munkájából.

A felhívás elsősorban Kommunikáció szakos hallgatóknak szól, de bárki jelentkezhet, akik szeretne hasonló területen szakmai ismeretekre szert tenni és már némi gyakorlattal rendelkezik. 

 

Eseménynaptár

2019. május

KeSzCsSzVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031