Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Felvételi eredmények 2020

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karának felvételi eredményei az alábbi linken érhetők el, az azonosítás az iratkozási egyedi kóddal történik: 
 

 

Az eredményhirdetés után 2020. július 27-30-a között történik a helyek visszaigazolása, ami a felvételihez hasonlóan online zajlik ugyanazon a felületen, ahol a felvételi iratkozás. A helyek visszaigazolása az e-mailben küldött beiskolázási szerződés (Contract de școlarizare) kitöltésével, aláírásával és az applikációba való feltöltéssel történik a Szakválasztás menüponton a Visszaigazolási nyomtatvány pontnál. Ezt a kétoldalas szerződést egy dokumentumként kérjük feltölteni!!! (Kérjük, hogy a házas hallgatók a születési nevükön töltsék ki a beiskolázási szerződést!)

Akik tandíjas helyre jutottak be, azoknak ki kell fizetniük helyfoglaláskor a tandíjelőleget, 300 lejt a következő számlaszámra:

RO61 OTPV 2600 0007 3814 RO09 (Universitatea Sapientia, P.L.Miercurea Ciuc, avans taxă școlarizare pt. “felvételiző neve”  megjegyzéssel).

A tandíjbefizetésről szóló bizonylatot szintén fel kell tölteni a Szakválasztás menüponton a Bankátutalási bizonylat ponthoz. (Aki online utalja az előleget, az printscreent készítsen az utalásról és azt töltse fel.) Azoknak a felvételizőknek, akik a helyfoglalás lezárása után tandíjas helyről tandíjmentesre kerülnek, a Csíkszeredai Kar a befizetett tandíjrészletet a tanév elején visszautalja.

Azon jelentkezőket, akik nem az általuk választott első opcióra kerültek besorolásra vagy várólistán vannak, legkésőbb péntekig értesítjük a lehetséges változásokról.

Az online történő visszaigazolás miatt az eredeti iratok leadására illetve bemutatására a szeptemberi tanévkezdés előtt kerül sor, nyomatékosan kérjük, figyeljék e-mailjeiket a tanévkezdéssel kapcsolatos gyakorlati tudnivalók miatt.

Akik a 2020. július 27-30-a közötti időintervallumban nem iratkoznak be I. évre, úgy tekintendők, mint akik nem tartanak igényt a felvételin elnyert helyükre. 

Amennyiben már biztos, hogy nem igényli a felvételin elnyert helyét, kérjük, haladéktalanul jelezze a csikszereda@uni.sapientia.ro e-mail címen.

Felhívjuk hallgatóink figyelmét, hogy képzéseink nappali, látogatásos képzések és amint a járványügyi helyzet lehetővé teszi, visszatérünk a tantermi  oktatáshoz. 

 

Eseménynaptár

2020. augusztus

KeSzCsSzVa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31