Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Gólyabál beszámoló

Sikeresen lezajlott a Hallgatói Önkormányzat által idén tizenegyedik alkalommal megszervezett gólyabál. Az előadás a vadnyugat témakörben zajlott és a Sapnyugat címet viselte.

Vajda Attila, a Hallgatói Önkormányzat egyik alelnökeként és gólyabálszervezőként a következőket mondta az eseményről:

Idén, november 7-én tizenegyedik alkalommal rendezte meg a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem csíkszeredai Hallgatói Önkormányzata az immár hagyománnyá vált gólyabálját. A több éven át jól bevált struktúra szerint a rendezvény előadásból és élőzenés mulatságból állt. Az előadás a csíkszeredai Szakszervezetek Művelődési Házában zajlott, a teremben szép számú nézőközönség gyűlt össze, és a tavalyihoz képest rövidebb, de tartalmasabb programot mutattak be a gólyák. Az előadáson két öregdiákunk, Fórika Hunor és Dósa Medárd feleltek a hangulatért, miközben levezették a különböző próbákat. 

A Gólyabál előadásának a tematikája a vadnyugat köré összpontosult. A gólyáknak témához kötött próbatételeket kellett teljesíteniük. Az elsőévesek szakcsoportok szerint alkottak négyfős csapatokat, és végül a zsűri döntése alapján a Társadalomtudományosok bizonyultak a legjobbnak, de a többiek is kitettek magukért, mind a négy csapat értékes ajándékokat vihetett haza.

A rendezvény a Sapientia EMTE éttermében folytatódott, ahol reggelig tartott az élőzenés bál.

A rendezvény fő támogatói a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzata, Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Hallgatói Önkormányzata, Gyarapodó Magyarországért Alapítvány, valamint a Communitas Alapítvány.

A rendezvény további támogatói:  La Jupanu, Vitos Kerámia, Orange Ways, Uz Bence Menedék Ház,  Ascovending, Sapientia Xerox, Bandidos Pizza, Decean, Harvíz, Korona étterem, Hypolyt Event, Chicken’s, Power Huni Gymm, Wellnes & Fitness Center, Hortenzia virágüzlet, Solar Fitness, Kele Könyvvár és a Global autóiskola. Köszönjük támogatásukat.

Médiatámogatóink pedig a Fókuszportál, Pluszportál, Fun FM, Manna.ro, Hargita népe, Csiki TV, Székelyhon, és a Wide Art voltak. Nekik is köszönjük.

Eseménynaptár

2020. február

KeSzCsSzVa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829