Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Hallgatói választások ismét

Az október 14-én megrendezett hallgatói képviselők választása az egyetem Kari Tanácsába és a Szenátusba az alacsony részvételi arány következtében érvénytelen lett. Az előírások értelmében a választás időpontjától számított egy héten belül újra kell szervezni az eseményt, erre október 20-án, csütörtökön kerül sor 10 és 16 óra között az egyetem Halljában.

Megkérünk minden hallgatót, hogy szánjon rá pár percet a szabadidejéből és jöjjön el szavazni, hiszen a jelöltek értetek, a ti érdekeiteket képviselve vállalták az adott pozíciókkal járó felelősséget.

A Kari Tanács hallgatói képviselete az idei évtől kezdődően úgy áll össze, hogy minden szakcsoport képviselve legyen: ez azt jelenti, hogy ötfős un. csoportokra szavazhattok, akiknek tagjai között kötelező módon lennie kell egy társadalomtudományi, egy műszaki, egy gazdasági és egy humán szakcsoport valamely szakán tanuló, továbbá egy mesteris hallgatónak. A jelöltekre igennel vagy nemmel tudtok szavazni, de fontos kiemelni, hogy nem külön személyekre, hanem az öt főre egyszerre adhatjátok le voksaitokat. A jelöltek: Antal Kincső-Mária, Kovács Tímea, Mihály Gergő, Páll Zelinda és Bardócz Eszter

Az egyetem Szenátusában a csíkszeredai kart két hallgató képviselheti, ennek értelmében két jelöltre szavazhattok, de ti döntitek el, hogy mindkettőjükre, vagy csak az egyik jelöltre voksoltok.

A jelöltek: Csiszár Levente és Klárik Anna-Helga

Felhívjuk a figyelmetek, hogy Sapientiás hallgatóként jogotok és egyben kötelességetek szavazni! Éljetek a lehetőséggel!

Eseménynaptár

2019. május

KeSzCsSzVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031