Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Hallgatóink is részt vettek a XVIII. Országos Kossuth Lajos Szónokversenyen

A Társadalomtudományi Tanszék és a Humántudományi Tanszék szervezésében és anyagi támogatásával, valamint a Csíkszeredai Hallgatói Önkormányzat társszervezésével 2017. október 30-án a Sapientia EMTE Csíkszeredai Karán megrendezték a II. Sapientiás Kossuth Szónokversenyt.

A Balog László könyvtárigazgató, Tamás Dénes és Hubbes László oktatókból összetevődő zsűri értékelése nyomán Bartó Béla III. éves kommunikáció szakos hallgató dicséretben részesült, Pálffy Tamás Szabolcs kommunikáció szakos abszolvált mesterhallgató III. díjat kapott, András Előd kiegészítő éves kommunikáció szakos hallgató II. díjat érdemelt, míg az első helyezést Baliga Béla nyerte el.

Baliga Béla

A helyi szónokverseny két első helyezettje Baliga Béla és András Előd kommunikáció és közkapcsolatok szakos hallgató, november 10-én és 11-én részt vett a szónokverseny országos szakaszán. 

András Előd

A Marosvásárhelyi Kar önálló képviselőjeként Pálffy Tamás Szabolcs is részt vett az budapesti versenyen.

Pálffy Tamás Szabolcs

A Tamás Dénes és Hubbes László retorika-oktatók által felkészített csíkszeredai hallgatók a XVIII. Országos Kossuth Lajos Szónokverseny két napos rendezvényén tovább öregbítették a Sapientia EMTE, és különösen a Csíkszeredai Kar hírnevét. A zárt „e” hang megőrzéséért mindhármuknak odaítélt dicsérő oklevelek mellett, Baliga Béla a zsűri különdíját hozta el, András Előd pedig dobogós helyen végzett, beszédeiért a III. díjban részesült.

Legyünk büszkék rájuk, gratulálunk!

Eseménynaptár

2019. június

KeSzCsSzVa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930