Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

HÖK elnök és szakképviselő választások

Kedves Hallgatók,

Ismét elérkezett a Hallgatói Önkormányzat Elnökválasztásának pillanata. Eltelt egy év, a jelenlegi elnökség már csak két hétig elnököl. Eljött az idő, hogy egy újabb elnök, egy újabb csapat vegye át a jelenlegiek helyét és egy évig képviselje a hallgatók érdekeit, szervezze a megszokott és nem megszokott eseményeket, közvetítse az információt az egyetem vezetősége és a hallgatók között. 

Eljött a ti időtök. Ha úgy érzed, megvan benned a kellő eltökéltség, a tűz, ami ahhoz kell, hogy egy éven át helytállj és képviselni tudd a hallgatókat, irányítani tudd a HÖK munkáját, kapcsolatokat építs és ápolj, programokat szervezz, döntéseket hozz, akkor ne habozz, jelentkezz és legyél te a Sapientia EMTE csíkszeredai Karának HÖK elnöke.

Az elnökválasztás mellett, mint minden évben, ismét sor kerül a szakképviselő választásra is. Minden szakon, minden évfolyamban kötelező módon lennie kell egy szakképviselőnek, valamint egy szakképviselő helyettesnek. Azaz 2 fő megválasztására kerül sor. Itt az alkalom, hogy bebizonyítsd, te tudnád a legjobban ellátni ezt a feladatkört szaktársaid közül, azaz képviseld a szakod érdekeit, továbbítsd kéréseiket, problémáikat a HÖK vagy az egyetem vezetőség fele, tájékoztasd szaktársaidat tanulmányi vagy adminisztratív jellegű kérdésekben és járj el a Képviselő Testület gyűléseire, szólj bele annak döntéseibe.

Jelentkezni szándéknyilatkozattal valamint bemutatkozó levéllel és egy a választási bizottságtól a HÖK irodából igényelt bejelentkezési lappal lehet.

Ütemterv:
- NOVEMBER 23. - DECEMBER 13.

Szándéknyilatkozatok leadása (elnök, szakképviselők)
- NOVEMBER 23. - DECEMBER 4. (VASÁRNAP ÉJFÉLIG)

Kampányidőszak
- DECEMBER 5-11.

Vitafórum, kampánycsend
- DECEMBER 12.

A választások napja
- DECEMBER 13. (KEDD)

Információk:
- bejelentkezési lapokat a Hallgatói Önkormányzat irodájában kaphattok, és oda is kell leadjátok.
- a jelentkezés 2016. DECEMBER 4. éjfélig tart, utána már senki nem adhatja le jelentkezését, nincs kifogás.
- amennyiben további kérdéseitek lennének, a HÖK irodában feltehetitek azokat.

Sok szerencsét mindenkinek!

Eseménynaptár

2019. június

KeSzCsSzVa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930