Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

InfoTábor - pályázati felhívás

Érdekel az informatika? Megnéznél közelebbről egy 3D-nyomtatót? Részt vennél Magyarország legnagyobb informatikai konferenciáján? Beszélgetnél a hazai piac legnevesebb ICT-szakértőivel és -vezetőivel?

Akkor ne habozz, jelentkezz az InfoTábor 2017-re!

Mire?!

Az InfoTárs Egyesület idén először szervezi meg az InfoTábort!

Közel egy hetes rendezvényünk keretében megismerhetitek a legújabb technológiákat, konzultálhattok az ICT-ágazat legnevesebb hazai szakértőivel, valamint részt vehettek Magyarország legnagyobb infokommunikációs konferenciáján, az InfoTér Konferencián.

Az InfoTábor első három napjában megismerhetitek a legújabb informatikai trendeket, csapatversenyeken mérhetitek össze kreativitásotokat, miközben hasonló érdeklődésű fiatalokkal ismerkedhettek.

A tábor második felében közösen ellátogatunk Magyarország egyik legnagyobb infokommunikációs konferenciájára, az InfoTér Konferenciára.

A rendezvényen szó lesz többek között a hazai Smart City fejlesztésekről, kibervédelemről, e-sportról, 5G technológiáról, fintechről, ipar 4.0-ról, digitális oktatásról. A konferencián több mint 2000 piaci és kormányzati szereplővel találkozhattok.

A konferenciáról bővebb információt a www.konferencia.infoter.eu weboldalon találtok.

Mikor, hol?

Az InfoTábor 2017. október 15–19. között kerül megrendezésre Balatonfüreden. Az előadások és maga az InfoTér Konferencia az Anna Grand Hotelben lesz megtartva. Az InfoTábor résztvevőinek szállása a Kosztolányi Apartmanházban lesz, 3 fős szobákban.

 

 

Mennyiért?

Az InfoTábor teljes egészében finanszírozott, nektek csak a leutazásotokat kell megoldanotok Balatonfüredre! Az InfoTáborban biztosított a szállás, napi háromszori étkezés, valamint a belépő az InfoTér konferenciára.

Hogyan jelentkezhetek? Meddig?

Hogy részt vehess az eseményen, el kell küldenek nekünk az önéletrajzodat (amennyiben van) valamit írnod kell egy rövid motivációs levelet amiben  megmutathatod, hogy miért érdekel téged az IT-világ. Nem elvárás, hogy tudományos szakszöveget írj, csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy egy mi az mi érdekel téged az informatika területén. Írhatsz akár a mesterséges intelligenciáról, e-sportról, informatikaóráról, programozásról, arról, hogyan képzeled el a számítógépek jövőjét, vagyis gyakorlatilag bármiről, ami kapcsolódik az informatika világához és kimondottan érdekel. 

A táborra itt tudsz jelentkezni: Jelentkezés

A pályázat leadásának határideje: 2017 október 6.

Én is pályázhatok?

Amennyiben elmúltál 18 éves, de még nem töltötted be a 29. életévedet és érdekel az informatika, akkor IGEN!

Nem elvárás, hogy folytass informatikai tanulmányokat vagy dolgozz informatikai területen – csupán annyi az előfeltétel, hogy tartsd izgalmasnak ezt az iparágat.

Kérjük, csak abban az esetben jelentkezz, ha a rendezvény egészén jelen tudsz lenni, mert csak abban az esetben fogadhatjuk el a pályázatodat. Iskolák számára szakmai igazolást kiállítunk.

Részletek ITT

Eseménynaptár

2019. május

KeSzCsSzVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031