Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

iPhone és Windows alkalmazás-fejlesztő képzés indul

iPhone és Windows alkalmazás-fejlesztő, szoftvertesztelő és webprogramozás képzés indul Csíkszeredában és Sepsiszentgyörgyön.

A jelentkezők kitartással és kellő motivációval most megtanulhatnak egy innovatív szakmát, ami által az ország legjobban fizető iparágában dolgozhatnak.

A Cognitive Creators fiatal vállalkozói szervezték idén az első iOS mobilalkalmazás-fejlesztő képzést Csíkszeredában, melynek végén alkalmazták a legjobban teljesítő résztvevőket. Ezzel egyidőben Sepsiszentgyörgyön a Red Rock Tech és a Gnome Design szoftverfejlesztő cégek indítottak webprogramozás alapképzéseket, melynek résztvevői jelenleg saját projekten dolgozhatnak. A három vállalkozás vezetői a nagy érdeklődésre való tekintettel, október 10-április 30. periódusában indítanak, ezúttal egy összetettebb képzéssorozatot a következő bontásban:

  • Csíkszereda: iOS alkalmazás-fejlesztő, szoftvertesztelő és Windows alkalmazás-fejlesztő
  • Sepsiszentgyörgy: iOS alkalmazás-fejlesztő, webprogramozás és Windows alkalmazás-fejlesztő

A képzés munka mellett is elvégezhető és célja olyan helyi fiatalok képzése, akik nem feltétlenül rendelkeznek programozási ismeretekkel, de ezen a területen szeretnének elhelyezkedni. A legjobban teljesítő résztvevőknek lehetősége adódik a régióban működő partner-vállalatoknál elhelyezkedni.

Az egyes tanfolyamok részvételi díja 2000-2500 lej, részletben való befizetés lehetőségével, illetve a legjobban teljesítő résztvevők ösztöndíjban részesülhetnek. Ezen felül, a csíkszeredai képzésekre jelentkező Sapientia EMTE hallgatók közül három diák ösztöndíjban részesül.

A jelentkezési szándék a kepzes@cognitivecreators.com címre elküldött CV-vel jelezhető 2016. szeptember 30-ig, megnevezve a lakhelyet is. További információk ugyanezen a címen igényelhetőek.

 

Megtanítunk programozni, itthon, magyarul.

Eseménynaptár

2019. május

KeSzCsSzVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031