Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

John W. Bailie: Az emberi méltóság tudománya

2019. május 9-én, csütörtökön, 18 órától előadást tart John W. Bailie, a világszerte egyre népszerűbbé váló resztoratív konfliktuskezelési- és konfliktusmegelőzési szemlélet jeles képviselője, a világszervezet-, a Resztoratív Gyakorlatok Nemzetközi Intézetének elnöke.

Az előadás helyszíne: Csíkszereda, Csíki Mozi. Az előadás angol nyelven zajlik, konszekutív fordítással magyar nyelvre. 

Az előadás ingyenes, de előzetes – online – regisztráció szükséges IDE kattintva!

(A helyek száma korlátozott, a jelentkezés sorrendjét figyelembe vesszük! Köszönjük a megértésüket!)

 

Az előadás elsődleges célja a sajátos és igen hatékony resztoratív (kapcsolat helyreállítására alapozó) helyreállító szemlélet népszerűsítése a romániai oktatási rendszerben. A resztoratív gyakorlatok/technikák azonban az élet bármely területén alkalmazhatóak: a családi konfliktusoktól kezdődően a munkahelyi viszályokon át a börtönök jellegzetes problémáinak megelőzéséig és kezeléséig.

A resztoratív módszerről számos videó is elérhető, ezért ajánljuk figyelmükbe Oprah Winfrey műsorát, egy magyarországi sikertörténetet bemutató videót, valamint egy iskolai visszafogadó kört bemutató kisfilmet.

Minden érdeklődőt várunk sok szeretettel!

 

*A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó készülhet, amelyet az Egyetem honlapján vagy közösségi média oldalán közzé tehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.

Eseménynaptár

2020. február

KeSzCsSzVa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829