Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Kézdivásárhelyen is véget ért az Ezüst Akadémia program

2018. május 24-én, csütörtökön, Kézdivásárhelyen is bezártuk a 2017/2018-as tanévet a résztvevőknek. A hallgatók a tanév során 14 előadást követhettek figyelemmel.

Az tanévzáró eseményen a Molnár Józsiás Általános Iskola diákjai léptek fel, különböző hangszereken játszottak. Az iskola tanulóinak produkciója elnyerte a közönség tetszését, ezúton szeretnénk megköszönni az iskola közreműködését eseményünkön.

Molnár Józsiás Általános Iskola tanulói

fotó: Tofán Levente

Elsőként Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere üdvözölte a ballagó hallgatókat és reményeit fejezte ki, hogy értékes programnak voltak részesei a kézdivásárhelyiek és biztosította az esemény résztvevőit, hogy amennyiben igény van a program folytatására, jövőre újra találkozhatunk.

Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere

fotó: Tofán Levente

A beszédek sorát Sárkány Hanna folytatta, aki a Wegener Pro Sanitate Alapítvány képviseletében elmondta, mennyire örülnek, hogy idén is ők lehettek a program főtámogatói és ez jövőre nézve sem lesz másképp, hiszen jó szívvel vállalnak fel ilyen jellegű kezdeményezéseket. Továbbá az Alapítványnak köszönhetően a kézdivásárhelyi akadémiások a nyár folyamán ingyenesen vehetnek részt pilates oktatáson, ugyanakkor még egy ajándékkal készültek a jelenlevőknek, hiszen minden résztvevő meghallgathatja június 2-án, szombaton Rubint Réka, fitneszoktató motivációs előadását. 

Sárkány Hanna, Wegener Pro Sanitate Alapítvány munkatársa

fotó: Zöld Nap Egyesület

Végül pedig a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karának dékánhelyettes, dr. Pap Levente köszöntötte a végzősöket, elmondva mennyire büszkék lehetünk az akadémiásokra, hiszen ők járulnak hozzá, ahhoz, hogy smart (okos) várossá váljon Kézdivásárhely, hisz részt vesznek ezen a programon. Mindenkinek kellemes pihenést és feltöltődést kívánt a nyárra, valamint a viszontlátás reményében búcsúzott a hallgatóságtól.

dr. Pap Levente, Sapientia EMTE Csíkszeredai Karának dékánhelyettese

fotó: Tofán Levente

A beszédek végeztével az akadémiások átvehették a megérdemelt oklevelüket, amely azt tanúsítja, hogy aktívan és kitartóan részt vettek a tanév során szervezett 14 előadáson.  Az estét a Molnár Józsiás Iskola tanulóinak produkciója zárta. 

Az okleveleket átadta: dr. Pap Levente, dékánhelyettes és Tamás Zsuzsánna, kari főtitkár

Köszönjük minden kedves partnerünknek az egész éves támogatást és aktív munkát!

fotók: Zöld Nap Egyesület

Eseménynaptár

2019. május

KeSzCsSzVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031