Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Különleges kisvállalati marketing előadás Erdélyben

Ritka, különleges esemény, amikor egy üzleti sikerkönyv szerzője, aki maga is sikeres és elismert vállalkozó Erdélybe látogat, hogy személyesen ossza meg tudását helyi vállalkozókkal. Hát még amikor egyszerre kettő!

Most ebben a ritka és különleges élményben lehet része azoknak akik ellátogatnak Vida Ági pszichológus, online marketing szakértő és Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő előadására.

A két elismert magyarországi tanácsadó, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság (RMKT) és az  EDUTUS FŐISKOLA meghívására érkezik Erdélybe, hogy egy előadói körúton osszák meg tudásukat.  A rendezvényhez hozzájárulnak a helyi kismama- klubbok is.

Vida Ági tanácsadó vállalkozása a Gazdagmami.hu keretében 2008. óta segíti azokat az anyukákat, akik szeretnének hozzá hasonló módon, elsősorban internetes eszközök segítségével vállalkozást indítani, vállalkozásukat ingyenes vagy filléres megoldásokkal népszerűsíteni.

Wolf Gábor a Marketing Commando, Magyarország első és egyben piacvezető kisvállalati marketing tanácsadó vállalkozásának alapítója. Nevéhez fűződik a kisvállalati marketing elterjesztése Magyarországon.

A két szakértőt egy közös ügy hozta egyszerre Erdélybe: a kisvállalkozások iránti feltétlen elkötelezettség. Mindkettőjük célja sikeresebbé tenni a kisvállalkozásokat. Vallják, hogy a nagy cégek termékei gyakran nem jobbak, mint a kisvállalatoké csak jobb a marketingjük.

A körút állomásai:

Június 24. Nagyvárad

Június 25. Kolozsvár

Június 26. Székelyudvarhely

Június 27. Csíkszereda (helyszín a Sapientia EMTE, d.u 5 óra)

Június 28. Sepsiszentgyörgy

Június 29. Marosvásárhely

Aki ellátogat a rendezvényre, értékes tudásból, tapasztalatból kaphat ízelítőt a gyakorlatias előadásokon. A részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi www.rmkt.ro weblapon tehetik meg.

További információk a www.rmkt.ro honlapján valamint az RMKT Facebook oldalán.

 

Minden érdeklődőt szerettel várunk!

 

Eseménynaptár

2020. június

KeSzCsSzVa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930