Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt!

Itt az alkalom, hogy próbára tegyétek pénzügyi és gazdasági ismereteiteket!

Az október 10-én induló, magyar nyelven zajló Pénzidomár - pénzügyi és gazdasági vetélkedőre négyfős középiskolás csapatok jelentkezését várjuk. Egy iskolából tetszés szerinti számú csapat indulhat, és a csapatokon belül is lehetnek különböző évfolyamokhoz tartozó diákok.


A Pénzidomár - pénzügyi és gazdasági vetélkedőt a Sapientia EMTE csíkszeredai Gazdaság- és Humántudományok Kara, az OTP Bank Románia és Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa szervezte.

A vetélkedő célja, hogy bővítse pénzügyi és gazdásági ismereteiteket, illetve, hogy elősegítse a tudatosabb fogyasztói szemléletet és a takarékos életmód kialakítását. Reményeink szerint, a vetélkedő révén megszerzett tudással sikeresebben boldogultok majd a gazdaság világában, és szívesebben iratkoztok majd be a Sapientia EMTE különböző szakjaira.


Nincs más feladatotok, mint megoldani az I. forduló feladatait, és a megadott határidőig, NOVEMBER 10., HÉTFŐ, d.u. 4 óráig elküldeni. Ez egyúttal a versenyre való jelentkezésetek is. Ha kérdésetek merülne fel, írjatok a penzidomar@sapientia.siculorum.ro címre.


A tesztek kiértékelését követően értesítjük a legjobb csapatokat, akik részt vehetnek a második fordulón, amelyet 2014. november 21-23. között tartunk a Sapientia EMTE csíkszeredai épületében. A legjobb négy csapat jut majd a döntőbe, amelyet november 23-án tartunk.


Érdemes kipróbálnotok tudásotokat, hiszen értékes nyeremények, elektronikai eszközök várnak rátok a verseny szervezőinek jóvoltából!


A felkészülés során bátran használjátok a www.penzidomar.ro honlapot is!


Várjuk jelentkezéseteket!
A szervezők

Eseménynaptár

2020. július

KeSzCsSzVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031