Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Pénzidomár: itt az alkalom, hogy próbára tegyétek pénzügyi és gazdasági ismereteiteket!

Az október 16-án elindított, magyar nyelven zajló Pénzidomár - pénzügyi és gazdasági vetélkedőre négyfős középiskolás csapatok jelentkezését várjuk. Egy iskolából tetszés szerinti számú csapat indulhat, és a csapatokon belül is lehetnek különböző évfolyamokhoz tartozó diákok.

A Pénzidomár - pénzügyi és gazdasági vetélkedőt a Sapientia EMTE Csíkszeredai Kara, az OTP Bank Románia és Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa szervezi. A vetélkedő célja, hogy bővítse pénzügyi, üzleti és gazdásági ismereteiteket, illetve, hogy elősegítse a tudatosabb fogyasztói szemléletet és a takarékos életmód kialakítását. Reményeink szerint, a vetélkedő révén megszerzett tudással sikeresebben boldogultok majd a gazdaság világában, és szívesebben iratkoztok majd be a Sapientia EMTE különböző szakjaira.

sajtótájékoztató a verseny indításáról

Nincs más feladatotok, mint megoldani az I. forduló feladatait, és a megadott határidőig, 2017. november 6., du. 14 óráig elküldeni. Ez egyúttal a versenyre való jelentkezésetek is. Ha kérdésetek merülne fel, írjatok a penzidomar@cs.sapientia.ro címre.

A feladatok kiértékelését követően értesítjük a legjobb csapatokat, akik részt vehetnek a második fordulón, amelyet 2017. november 17-19. között tartunk a Sapientia EMTE csíkszeredai épületében. A legjobb négy csapat jut majd a döntőbe, amelyet november 19-én tartunk.

Érdemes kipróbálnotok tudásotokat, hiszen értékes nyeremények, elektronikai eszközök és egyéb ajándékok várnak rátok a verseny szervezőinek jóvoltából!


A felkészülés során bátran használjátok a www.penzidomar.ro honlapot is!


Várjuk jelentkezéseteket!

Eseménynaptár

2020. november

KeSzCsSzVa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30