Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Pénzidomárra lehet jelentkezni

Kedves középiskolás diákok! Itt az alkalom, hogy próbára tegyétek pénzügyi és gazdasági ismereteiteket!

Az október 18-án elindított, magyar nyelven zajló Pénzidomár - pénzügyi és gazdasági vetélkedőre négyfős középiskolás csapatok jelentkezését várjuk. Egy iskolából tetszés szerinti számú csapat indulhat, és a csapatokon belül is lehetnek különböző évfolyamokhoz tartozó diákok.

A Pénzidomár - pénzügyi és gazdasági vetélkedőt a Sapientia EMTE Csíkszeredai Kara, az OTP Bank Románia és Magyarország csíkszeredai főkonzulátusa szervezi.

A vetélkedő célja, hogy bővítse pénzügyi és gazdásági ismereteiteket, illetve, hogy elősegítse a tudatosabb fogyasztói szemléletet és a takarékos életmód kialakítását. Reményeink szerint, a vetélkedő révén megszerzett tudással sikeresebben boldogultok majd a gazdaság világában, és szívesebben iratkoztok majd be a Sapientia EMTE különböző szakjaira.

Nincs más feladatotok, mint megoldani az I. forduló feladatait, és a megadott határidőig, 2016. november 9., déli 12 óráig elküldeni. Ez egyúttal a versenyre való jelentkezésetek is. Ha kérdésetek merülne fel, írjatok a penzidomar@sapientia.siculorum.ro címre.

A tesztek kiértékelését követően értesítjük a legjobb csapatokat, akik részt vehetnek a második fordulón, amelyet 2016. november 18-20. között tartunk a Sapientia EMTE csíkszeredai épületében. A legjobb négy csapat jut majd a döntőbe, amelyet november 20-án tartunk.

Érdemes kipróbálnotok tudásotokat, hiszen értékes nyeremények, elektronikai eszközök és egyéb ajándékok várnak rátok a verseny szervezőinek jóvoltából!

A felkészülés során bátran használjátok a www.penzidomar.ro honlapot is!


Várjuk jelentkezéseteket!

Eseménynaptár

2019. május

KeSzCsSzVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031