Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Tanulmányúton a Humánerőforrás szakos hallgatók a Siegel Human Resource Ltd. Kelet-európai kirendeltségénél

A Sapientia EMTE Csíkszeredai Karának Humánerőforrás szakos hallgatói 2017. szeptember 29-én a svájci székhelyű Siegel Human Resource Ltd. Kelet-európai kirendeltségéhez látogattak el, dr. Bálint Blanka vezetésével.

A tanulmányút célja, hogy a HR szakos hallgatók a szakmájukban kiemelkedő, nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberekkel ismerkedhessenek meg. Kézdivásárhelyre érkezve a csapatot Rácz Csaba ügyvezető igazgató, valamint Tálas Eszter Marketing és PR szakember fogadta, akik átfogó tájékoztatást nyújtottak a vállalkozás tevékenységeiről, küldetéséről, nemzetközi kapcsolatairól. A Siegel Eastern Europe négy nagy területen biztosít magas színvonalú, testreszabott képzéseket: értékesítés és tárgyaláskészség, leadership, kommunikáció és adatvédelem, ezenkívül személyiségprofilokat is kínál az ügyfeleknek. A képzések az ügyfelek anyanyelvén zajlanak és olyan példákat, gyakorlatokat tartalmaznak, amelyek kiállták a való élet próbáit, kielégítve ezáltal a vállalat és az egyén elvárásait egyaránt. A Siegel HR olyan ügyfeleket szolgál ki, mint az Oracle, IBM, Swiss National Bank, Bank Julius Bär, SKF, Lufthansa stb.

A bemutatót egy csoportfoglalkozás követte, melynek során az e-stimate személyiségprofil alapú kommunikáció és személyiségjellemzés alapjait ismerhettük meg. A találkozást követő pizzázás során kötetlenebb körülmények között tovább folytatódott a beszélgetés azokról a kihívásokról, amelyekkel egy HR szakember a munkája során szembesülhet.

Új ismeretekkel gazdagodva, jókedvűen tértünk haza, bízva abban, hogy a jövőben is lesz lehetőségünk hasonló tanulmányi kirándulásra. Ezúton is szeretnénk megköszönni vendéglátóinknak a kedves és szakszerű fogadtatást, valamint dr. Hubbes Lászlónak a kapcsolat létrejöttében nyújtott hathatós segítséget.

A csoportos tanulmányút megvalósulását a Társadalomtudományi Tanszék finanszírozta.

Eseménynaptár

2019. május

KeSzCsSzVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031