Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Töltsd le ingyen a Microsoft Office-t!

A Microsoft és a Sapientia EMTE ingyenes hozzáférést biztosít a Microsoft Office 365 legújabb verziójához az egyetem összes aktív hallgatója számára. 

A programcsomag 5 gépre (PC vagy Mac) és ugyanennyi okos eszközre (Android, iOS, Windows alapú mobileszközökre) telepíthető személyenkén. Az ingyenes licensz a hallgatói jogviszony megszűnéséig érvényes.

Regisztráció

A programban való részvételhez csak egy néhány kattintással elvégezhető regisztrációra van szükséged.

A Neptun rendszerben található e-mail címre küldött üzenetben található linkre kattintva lehet véglegesíteni a regisztrációt, a Regisztráció megerősítése gombra kattintva. Regisztráció megerősítése után a megadott e-mail címre rövidesen elküldjük az Office 365-be való bejelentkezéshez szükséges felhasználónevet és kezdeti jelszót. Javasoljuk az első bejelentkezés alkalmával megváltoztatni! Sikeres regisztráció esetén e-mailben tájékoztatást kap a Microsoft Office 365 program pontos letöltési helyéről és módjáról.

Ezek után a bejelentkezéshez nem a hallgatói email címet kell használni, hanem a beregisztrált felhős azonosítót (ami azonosito@sapientiaemte.onmicrosoft.com alakú).

Az Office 365-be történő bejelentkezés után használhatóak az online szolgáltatások, és az alkalmazások PC-re, Mac-re, tablet-re (beleértve az iPad-et is), Windows Phone-ra, iOS-re és Android-ra is telepíthetők. Részletes információ a programcsomagról: Office 365 Education.

A felhasználó a regisztrációjával egyetért a programcsomag saját célú használatával. A személyre szóló licensz nem adható ki harmadik félnek.

Kezelt adatok köre

Az érintett által a regisztráció érdekében megadandó adatok: vezetéknév, keresztnév, azonosító, születési dátum, e-mail cím.

Amennyiben nem értesz egyet a fenti adatok közlésével a Microsoft felé, vagy nem szeretnél az ingyenes programcsomag ajánlatával élni, kérjük szépen, jelezd ezt a kari Tanulmányi Titkárságon legkésőbb 2015.05.27 14 óráig. Ugyanakkor, aki használni szeretné, ellenőrizze le a Neptun ETR-ben megadott email címét, javítsa hibás cím esetén (ugyanazon határidőig), mert erre az email címre küldi ki a rendszer a regisztrációs értesítést.

A regisztrációs emailek kiküldése 2015.06.01-07. közötti időszakban fog megtörténni.

Mi az Office 365?

Az Office hagyományos telepített példányait csak azokon a számítógépeken lehetett futtatni, amelyre azokat telepítették. Az Office 365 új, rugalmas telepítési lehetőségeket biztosít, amelyek közül az egyéni felhasználók választhatnak az Office telepítése során.

A felhőbeli Office-szal a jól ismert Office-alkalmazásoknak (Word, Excel, PowerPoint stb.) mindig a legújabb verzióját használhatod ott, ahol éppen szükséged van rá. iPhone vagy Android rendszerű készüléken dolgozol? Az Office Mobile segítségével tekintheted meg és szerkesztheted a fájlokat. Táblagépet használsz? Az Office-t egy böngészőn keresztül elérve hozhatod létre és szerkesztheted a dokumentumokat. Ha pedig éppen nem az asztalánál ülsz, az Office-t bármilyen, internetkapcsolattal rendelkező PC-re is továbbíthatod adatfolyamként. Minden eszközön ugyanúgy használhatod a programcsomagot, fájljaid pedig mindig naprakészek.

Eseménynaptár

2020. június

KeSzCsSzVa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930