Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Sajtónak / Rólunk írták /

Az egész világ eladó!

Középiskolás, szakiskolás diákoknak hirdet marketingkommunikációs versenyt a Sapientia Tudományegyetem. Olyan megoldásokat kell találniuk a kapott feladatokra, amelyek a verseny három partnerének (az Élő Erdély Egyesület, a Pergament Office és a Computer Trade cégek) mindennapi marketingjében felhasználhatók lesznek.

forrás: hirmondo.ro

November 20-ig maximum háromfős csapatok jelentkezését várják a következő hivatkozáson: https://goo.gl/OdyAsZ. A második fordulóra marad az ötletek generálása azokra a helyzetekre, amelyek leírását e-mailben kapják meg a jelentkezők. November 21-től december 11-ig tart az ötletbörze, ez otthoni munkát jelent, amelyhez segédanyagot is adnak a szervezők, de elfogadható, sőt ajánlott egy vagy több vezető tanár segítsége is. A legtöbb pontszámot elérő 20 csapat a Sapientia csíkszeredai karán mutatja be ötleteit. Minden feladatra megoldást kell találni minden csoportnak!

Az egyetem értékes díjakat ajánlott fel a legmagasabb pontszámot elérő csapatoknak, de a verseny partnerei is 4 ezer lej értékben jutalmazzák a legfantáziadúsabb és működőképes megoldásokat, egy csapat tehát több fődíjat is megnyerhet. Mindkét feladatra mindegyik partner 500–500 lejt ajánlott fel.

További kérdéseket a Marketing szak – Sapientia Facebook-oldalán lehet feltenni a szervezőknek, ahol az új értesüléseket is megosztják a résztvevőkkel, de Szőcs Attila egyetemi oktatóhoz is lehet fordulni a következő e-mail-címen: szocsattila@cs.sapientia.ro.

Az ötletek nyilvános bemutatóját, valamint a díjátadó ünnepséget január 21-én tartják a tudományegyetem csíkszeredai karán.

Bodor Tünde

Eseménynaptár

2019. szeptember

KeSzCsSzVa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30