Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Sajtónak / Rólunk írták /

Betekintést nyerhetnek a mesteri képzésekbe

Nyílt napokat szervez a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Kara május 20–21. között. A felsőoktatási intézmény mesterképzésének szakjait mutatják be.

forrás: szekelyhon.ro 

.

sapientia vn 005_bÚj programmal jelentkezik a Sapientia Csíkszeredai Kara

Az iskolásoknak szóló nyílt napok után egy hasonló, mégis új programmal jelentkezik a Sapientia EMTE Csíkszeredai Kara. Mint Makó Zoltán dékán az egyetem csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, megfogalmazódott egy közösségi igény, amely szerint azok is ellátogatnának a felsőoktatási intézménybe, akik már befejezték középiskolás tanulmányaikat. Így május 20–21. között lehetőséget teremtenek azon szülők, tanárok, alkalmazottak és felnőttek számára is, akiknek eddig még nem volt lehetősége szervezett keretek közt megismerni az egyetemet.

„Május 20-án a saját, alapképzésben részesülő hallgatóinknak hirdetjük meg ezt a programot, hogy betekintést nyerjenek a Csíkszeredai Karon működő mesteri képzésekbe. Meg szeretnénk mutatni e képzés előnyeit” – fogalmazott Makó. Hozzátette, a mesteri képzés új lehetőségeket teremthet, hogy a beiratkozott hallgatók munkahelyet kapjanak Székelyföldön, továbbá ezáltal egy olyan kapcsolati hálóval is gazdagodhatnak, amely karrier szempontjából is sok lehetőségeket biztosíthat számukra.

„Második nap, 21-én szívesen látjuk a szülőket, nagyszülőket és a különböző érdeklődőket a mesteri képzéseink iránt. Nagyon sok érdekes programmal készültek számukra is a kollégáink” – emelte ki a dékán.

További információ és a két napos rendezvény programja megtalálható az egyetem honlapján. A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges, amit szintén a honlapon lehetséges.

Eseménynaptár

2019. március

KeSzCsSzVa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031