Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Sajtónak / Rólunk írták /

Brandstorm - a Sapientia EMTE versenye

Brandstorm címen marketingkommunikációs vetélkedőt írt ki a Sapientia EMTE a diákok számára. A versenyben három partnerrel működnek együtt: Computer Trade, Élő Erdély Egyesület és Pergament Office.

A verseny különlegessége abban áll, hogy valóságos feladatok megoldását várják a diákoktól. Amennyiben ezek a megoldások elnyerik a partnerek tetszését, felhasználják kommunikációs tevékenységük során. 
Szabályzat:
A versenyben gimnáziumi, szakiskolai diákként, maximum háromfős csoportban lehet részt venni, de nevezhet még kétfős csoport, illetve egyetlen személy is. 
A verseny időbeosztása:
Regisztráció határideje: november 20.
Ötletgenerálás, ötletek kidolgozása: november 21-december 11.
Az ötletek prezentálása, díjazás:  2017. január 21.
Az első fordulóban itt lehet regisztrálni. A feladat az, hogy a három partnercég (Computer Trade, Élő Erdély egyesület, Pergament Office) számára kell ötleteket megfogalmazni. A feladatot a regisztrációt követően e-mailben küldik majd el. Az ötletelést, az ötletek kidolgozását otthon kell megvalósítani, ideális esetben egy vagy több tanár vezetésével. A feladatokkal együtt egy kis segédanyagot is küldenek.

A legtöbb pontszámot elérő 20 csapatnak prezentálnia kell az ötleteit a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karán. 
Minden csapatnak kötelezően kell megoldást javasolnia minden feladatra. 
Az ünnepélyes díjátadót a partnerek képviseletében a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karán szervezik meg. A versenyben a partnerek által felajánlott díjak összértéke 4000 lej.
A versennyel kapcsolatos kérdéseket a Marketing szak Facebook oldalán (https://goo.gl/eVZzMX ) lehet feltenni. Érdeklődni a versenyről továbbá Szőcs Attila egyetemi oktatónál is lehet, a szocsattila@cs.sapientia.ro címen.

Eseménynaptár

2019. május

KeSzCsSzVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031