Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Csíkszeredai Kar – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Sapientiás sikertörténetek /

Kállai Emánuel

Online market

 

Szeretek a mai napig más utakon járni, nem dacból, az élmény miatt. Még középiskolás koromban elkezdtem kíváncsiskodni, hogy hogyan lehet a Wikipédia, számos hírforrás, rengeteg szórakozási eszköz az interneten ingyen, hol lehet az egész internetben a pénz ami működteti? Már akkor tudtam, hogy ez kell nekem, én ezzel fogok foglalkozni! Ezekhez a kérdésekhez jól passzolt az Általános közgazdaság szak. Így kerültem a Sapientiára.

Az egyetem alatt elvégeztem a Goolge oktatási rendszerét, valamint a Sapientia segítségével kihallgattam egy évet a Budapesti Corvinus Egyetemre, ahol az összes eBusiness órán részt vettem. Itthon már az egyetem utolsó évében fizettek a tudásomért. Diplomázásom után 2 évig az Enetix Software-nél dolgoztam.

Tavaly megcsináltam a saját cégem, amely online marketinggel, webfejlesztéssel foglalkozik, valamint elkezdtünk megvalósítani egy termékárazást segítő softwaret, amelynek a matematikai alapjait ugyancsak az egyetem adta meg.
2015-re is megvannak a célok, egy közösségi projekt.

Ez az én történetem, pont ezért úgy gondolom, hogy fontos hova iratkozol, de fontosabb hogy mit csinálsz ott. Nekem sokat adott a civilszervezet és az egyetem.

Hajrá az érettségin!

Eseménynaptár

2020. február

KeSzCsSzVa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829