Universitatea Sapientia – Facultatea de Științe Economice, Socio-Umane și Inginerești, Miercurea Ciuc – csik.sapientia.ro

sapientia.ro

Pagina principală / Ştiri /

In Memoriam: prof. univ. dr. Norel Mariana

Cu tristețe amară am aflat de vestea trecerii în neființă a doamnei profesor universitar dr. Norel Mariana în data de 1 martie 2021. Norel Mariana a fost profesorul universitar al Universității „Transilvania” din Brașov, directorul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic și coordonator al mai multor proiecte naționale și internaționale de formare inițială și continuă.

În perioada 2008-2010, a fost profesor asociat la Universitatea Sapientia, în cadrul Departamentului de Științe Umane. Fiind preocupată de problematica predării limbii române în școlile cu limba de predare maghiară, a fost omul de bază al cursurilor ținute în cadrul Academiei de vară „Bolyai”. A susținut cu dăruire inițiativele universității noastre, la sfaturile și sprijinul Domniei sale ne-am putut baza în orice context. Profesionalismul, puterea ei exemplară de muncă emana optimismul încrederii în valorile umane, arătând un model al respectului muncii bine făcute.

A muncit cu dăruire, a planificat cu optimism și elan… așa o vom păstra în memoria noastră pe doamna Norel Mariana, susținător al Universității Sapientia și al inițiativelor de reformă pentru școlile cu predare maghiară.

Norel Mariana a fost și va rămâne un OM, un specialist cu valoare model, iar amintirea unui asemenea OM nu poate fi onorată decât prin muncă și profesionalism.

  Sit tibi terra levis!

În numele Departamentului de Științe Umane,

Dr. Tódor Erika-Mária

Calendar de evenimente

decembrie 2021

LuMaMiJoViDu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031