Centrul de Cercetare ŞTIINŢE ALIMENTARE (STIALIM)

Sapientia.ro Sapientia.ro
Neptun  ISSUU 
Centrul de Cercetare ŞTIINŢE ALIMENTARE (STIALIM)

Centrul de cercetare de Științe Alimentare a fost fondat în 2016 și este un grup independent de cercetare al Departamentului de Științe Alimentare. Obiectivul general pe termen lung al centrului de cercetare este cercetarea în domeniul științei alimentelor, contribuind la îmbunătățirea calității și conservării alimentelor. Principalele domenii de cercetare științifică sunt: analiza fizico-chimică și microbiologică a alimentelor, studiul și producerea de alimente funcționale și inovative, noi produse și tehnologii, protecția mediului, rolul substanțelor antimicrobiene naturale în conservarea alimentelor.

Director: Prof. univ. Dr. György Éva

Membrii centrului:

  • Lect. univ. Dr. Molnos Éva
  • Lect. univ. Dr. Szilágyi József
  • Prof. univ. Dr. Csapó János
  • Prof. univ. Dr. Szép Sándor
  • Conf. univ. Dr. Salamon Rozália-Veronika
  • Lect. univ. Dr. Mészáros Sándor
  • Lect. univ. Dr. Gombos Sándor
  • Lect. univ. Dr. Albert Csilla
  • Lect. univ. Dr. Tamás Melinda
  • Lect. univ. Dr. András Csaba Dezső
  • Prof. univ. Dr. Farkas Csilla
  • Conf. univ. Dr. Fodorpataki László
  • drd. Mihók Emőke

Plan de cercetare

Raport

Sapientia.ro

UNIVERSITATEA SAPIENTIA

Sapientia EMTE

Universitatea „Sapientia” este o instituție autonomă a maghiarilor din România, care și-a definit principala menire în a-i asigura acestei comunităţi naţionale o educaţie şi o viaţă ştiinţifică la un nivel profesional recunoscut.

Contact

Universitatea Sapientia, Facultatea de Stiinţe Economice, Socio-Umane şi Inginerești

Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, Piaţa Libertăţii nr. 1., 530104

Tel.: +40-266-314-657, Fax: +40-266-372-099
E-mail: miercureaciucuni.sapientia.ro

 
btz webdesign