Alumni

Sapientia.ro Sapientia.ro
Neptun  ISSUU 
Alumni

Az Alumni rendszer célja, hogy végzett hallgatóink az egyetem elvégzése után is kapcsolatban maradjanak egymással, és ezzel együtt elérhetőek legyenek a Kar számára is. Úgy véljük, a legértékesebb visszacsatolást a hallgatóinktól kapjuk, ezért is teremtjük meg évente a lehetőséget, arra, hogy tapasztalataikat megosszák velünk és egymással.

Az évente szervezett ALUMNI-találkozók eredményeként karunk naprakész információkkal rendelkezik a hallgatók elhelyezkedéséről és továbbtanulási szokásairól. Örömmel tapasztalható, hogy az itt végzett hallgatók nemzetközi cégeknél, nonprofit szervezeteknél és oktatási területen érnek el kiemelkedő sikereket jó szakemberként, cégvezetőként. A hallgatók Dél-Afrikától az Amerikai Egyesült Államokon át, Németországban, Belgiumban, Budapesten, Bukarestben tanulnak tovább. Karunk vezetése eredményesnek látja az elmúlt közel tíz év munkáját: bizalommal tekintenek a jövőbe, és igyekeznek továbbra is megőrizni – az oktatás magas színvonala mellett – az eddig megszokott közvetlen hangulatot a hallgatók, az adminisztráció és az oktatók körében. 

Köszönettel tartozunk végzettjeinknek, hogy életpályájukkal öregbítik a Karunk hírét.

LINKEDIN

Hírek
2024-02-23
2024-02-20
2024-02-20
2024-02-20
Sapientia.ro

Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia EMTE

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem a romániai magyarság önálló egyeteme Európában, melynek célja nemzeti közösségünk oktatásának és tudományos életének elismert szakmai színvonalon való művelése.

Kapcsolat

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Csíkszeredai Kar

Csíkszereda, Hargita megye, Szabadság tér, 1. szám, 530104

Tel.: +40-266-314-657, fax: +40-266-372-099
E-mail: csikszeredauni.sapientia.ro 

btz webdesign