Projektmeetingek

Sapientia.ro Sapientia.ro
Neptun  ISSUU 
Projektmeetingek

Budapesten zártuk a projektet
2021. júliusában a projekt végső eredményeit is bemutattuk a nagyközönségnek. Romániából több, mint 20 személy vett részt a multiplikációs eseményen. Az eseményen intézményünket dr. Gergely Orsolya képviselte.

A havas Csíkszereda volt a Tavaszi Iskola online házigazdája
Április 7-13 közt zajlott az Ifempower Spring School, melynek karunk volt a virtuális házigazdája. A Sapientia EMTE Csíkszeredai Kar két hallgatója vehetett részt az egyetemista diáklányok számára rendezett vállalkozói képzésen: Horváth Réka (HR II) és Lőrincz Beáta (FBT MAII) ausztriai, izlandi, magyarországi és spanyolországi egyetemistákkal együtt.

Online Téli Iskola
2021. februárban a téli iskolának is a stuttgarti Steinbeis volt a házigazdája, sajnos már csak online. A Sapientia EMTE részéről négy diák vett részt: Bagoly Anabella, Vincze Boglárka, Miklós Enikő, illetve dr. Gergely Orsolya.

Az Atlanti óceán partján az ifempower
2020. február, Portóban az SPI látott vendégül (Portugália), ahol dr. Gergely Orsolya és dr. Lázár Ede kollégáink képviselték az egyetemünket.

A Flamenco otthonába látogatott az ifempower csapata
2019. szeptemberében Andalúziában, Sevillában terveztük meg a projekt utolsó évét. Az ifempower Erasmus+ projekt harmadik találkozójáraGergely Orsolya és Tánczos Levente-József kollégáink utaztak el. Az első 3 nap oktatói tréningen vettek részt az ausztriai, izlandi, magyarországi, németországi, portugáliai és spanyolországi kollégáikkal együtt.

Bifröstben az ifempower csapat
A projekt első hat hónapjának összegzésére Izlandon került sor, 2019. március 20-21. között immár a második nemzetközi találkozó zajlott le – ezúttal Izlandon, Bifröst Egyetemén.

Kick off meeting – Bécsben
2018. szeptemberében a bécsi Sigmund Freud Tudományegyetemen került sor az első rendezvényre. A Sapientia EMTE részéről Dr. Kádár Beáta és Dr. Gergely Orsolya oktatók vettek részt.

Sapientia.ro

Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia EMTE

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem a romániai magyarság önálló egyeteme Európában, melynek célja nemzeti közösségünk oktatásának és tudományos életének elismert szakmai színvonalon való művelése.

Kapcsolat

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Csíkszeredai Kar

Csíkszereda, Hargita megye, Szabadság tér, 1. szám, 530104

Tel.: +40-266-314-657, fax: +40-266-372-099
E-mail: csikszeredauni.sapientia.ro 

btz webdesign