Hírek

Sapientia.ro Sapientia.ro
Neptun  ISSUU 
Hírek

Ifempower Erasmus + találkozó
2020. február 2-6 közt Portóban került sor ifempower nevű Erasmus + projekt negyedik találkozójára, melyen Gergely Orsolya és Lázár Ede kollégáink képviselték az egyetemet.

Leendő női vállalkozó hallgatók figyelmébe: ifempower
Az „IFEMPOWER” – projekt (Erasmus+ program) keretében a 2019/2020-as tanév második félévétől meghirdetésre kerül női vállalkozói ismeretek témakörében egy fakultatív tantárgycsomag, amely két féléves és tananyagai egymásra épülnek.

Oktatóink az iFempower projekt keretében Spanyolországban jártak
2019. szeptember 9-12. között a spanyolországi Sevillában került sor az ifempower nevű Erasmus+ projekt harmadik találkozójára, melyen Gergely Orsolya és Tánczos Levente-József kollégáink képviselték az egyetemet. Az első 3 nap oktatói tréningen vettek részt az ausztriai, izlandi, magyarországi, németországi, portugáliai és spanyolországi kollégáikkal együtt.

Vállalkozni akaró nők mentorálása és fejlesztése - Erasmus+ projektben vesznek részt oktatóink
iFempower - Interaktív és mentorálás alapú fejlesztés a vállalkozásindításhoz nőknek címmel indult egy Erasmus+ projekt, amelyen a Sapientia EMTE Csíkszeredai Karáról Dr. Lázár Ede, Dr. Gergely Orsolya, Kádár Beáta, Tánczos Levente - József oktatók vesznek részt.

Hogyan lesz az ötletből vállalkozás?
Partnerkeresés és tudáscsere business angelek, női vállalkozók és potenciális vállalkozók, szakértők és más érdekeltek számára.

Ifempower Spring School
2021. április 7-13. között zajlott az Ifempower Spring School, melynek karunk volt a virtuális házigazdája.

Sapientia.ro

Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia EMTE

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem a romániai magyarság önálló egyeteme Európában, melynek célja nemzeti közösségünk oktatásának és tudományos életének elismert szakmai színvonalon való művelése.

Kapcsolat

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Csíkszeredai Kar

Csíkszereda, Hargita megye, Szabadság tér, 1. szám, 530104

Tel.: +40-266-314-657, fax: +40-266-372-099
E-mail: csikszeredauni.sapientia.ro 

btz webdesign